Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net > Forum Yönetimi > Dj Ekipman Alım - Satım

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.04.10
homlet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
homlet06
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : homlet06 is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri homlet06 ait bütün Mesajları bul homlet06 nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 10
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
homlet06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mixer cd calar bi bakin lütfen

DN Reklam ALanıdır..

Arkadaşlar ben m2 800 mixer ve cd calar ariyorum 2 tane cd calar ariyorum ve kulaklik...ortalama bana ne kadara patlar..lütfen kafanizdaki bi miktari yaziniz...

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır.

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
urun=31;
sid=9415;
channel=10168;
banner=302;
kategori=16;
w=728;
h=90;
wmid=4925;
domain ="djler.net";
tip="Flash";adsrv=1;jsai="9e71f8d92760aade";</script>
<script language="JavaScript" src="http://adserver1.adtech.com.tr/pps.js"></script>

homlet06 Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Mixer cd calar bi bakin lütfen Dj Ekipman Alım - Satım dj_equinox 6 587 06.04.10 16:19

Destek Verin
www.DJLER.net reklam alanlari

Alt 06.04.10
Dj KaaN Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dj KaaN Mert
Karizma Puani:966
Karizma Derecesi : Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold Dj KaaN Mert is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri Dj KaaN Mert ait bütün Mesajları bul Dj KaaN Mert nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ DJKaan Mert ~
Teşekkür Etti: 52
936 Adet Teşekkür Almış 105 Konusuna
Dj KaaN Mert isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Mixer cd calar bi bakin lütfen

M2 800 Mixer Değilde Djm 800 OLmasın o cdpler sana 2.el olursa 1000-1500 arsı bulursun djm 800 pahalıdır bıraz 2.el civarı 1500-2000di yanlış hatırlamıosam

"Kulağa gelen müzik tekse de, onu oluşturan notalar farklıdır."

Müzik ; hissin uğultusudur müziğin ruhunu aşktan başka bir şeyle anlatamam
Alt 09.04.10
By Dj Emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
By Dj Emin
Karizma Puani:158
Karizma Derecesi : By Dj Emin has a spectacular aura about By Dj Emin has a spectacular aura about
Açık Profil bilgileri By Dj Emin ait bütün Mesajları bul By Dj Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 109
139 Adet Teşekkür Almış 78 Konusuna
By Dj Emin - MSN üzeri Mesaj gönder
By Dj Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

en sonn 3 milliyardı ?

http://www.djler.net/image.php?type=sigpic&userid=26975&dateline=129011  5510
Destek Verin

Alt 02.07.10
dj_equinox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj_equinox
Karizma Derecesi : dj_equinox is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj_equinox ait bütün Mesajları bul dj_equinox nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 18
dj_equinox isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

merhaba arkadaşım... öncelikle ben 7 yıdır dj lik yapıyorum... ve elimde son derece profesyoınel... setim var... ben yurtdışına gitmak zorunda olduğum için setimi satmak zorundayım.... 2 adetamerican audio radius 1000 midi control.... ve sony mdr v 700 dj kulaklık var... kulaklık orjinal japan üretimi... cihazlarım 3 aylık ve 21 ay garantidsi devam etmekte... dediğim gibi yurtdışı olayım olmasa asla satmayı düşünmezdim... fiyat 2000 lira.... cihazların garanti belgesi.. faturası... kutusu herşeyi mevcut... ilgilenirsen telefon: 0546 838 91 51

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Alt 02.07.10
DJ ARES C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ ARES C
Karizma Puani:5308
Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN
Teşekkür Etti: 91
5,059 Adet Teşekkür Almış 1,299 Konusuna
DJ ARES C - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ ARES C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

2. el tam bılmıyorum ama sıfırlar baya pahalı 12 bın ytl tutar gıbı ama 2. elını 5,5 ile 7 bın ytl kapatırsın istersen bana ulaş san yardımcı olim

Destek Verin

Alt 02.07.10
DJ ARES C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ ARES C
Karizma Puani:5308
Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN
Teşekkür Etti: 91
5,059 Adet Teşekkür Almış 1,299 Konusuna
DJ ARES C - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ ARES C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Pioneer cdj 800 mk2 2. el fiyatı: 1,500 ytl adet başına
Pionner djm 800 2. el fiyatı: 3 ile 5 bın ytl arası bulabılırsın
Pionner hdj 1000 ( kulaklık ) : 600 ytl ile 800 ytl arası sıfır alabılırsın kardeş

Alt 06.07.10
dj_equinox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj_equinox
Karizma Derecesi : dj_equinox is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj_equinox ait bütün Mesajları bul dj_equinox nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 18
dj_equinox isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

beni ara istersen... bende 3 aylık american audio radius 1000 midi... sigle cd player var 2 adet... ve sony mdr v700 dj kulaklık.... cihazların garantisi 21 ay devam ediyor... numaram... 0 546 838 91 51 fiyat konusunu görüşürüz....

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Destek Verin

Etiketler
bakin , calar , lutfen , mixer

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil