|
|
 |
|
Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net
> Forum Yönetimi
> Duyurular
|
Moderetör Alimlari Bilgilendirmesi..
|
|
|
|
Sponsor Reklam Alanı
|
|
|

25.04.10 |  |
| |
Teşekkür Etti: 35
640 Adet Teşekkür Almış 64 Konusuna
| |
| |
Moderetör Alimlari Bilgilendirmesi.. |
Öncelikle Merhabalar Diyerek Konuya Giriyorum Ve Biraz uzun bir Yazı Olacagi İcin Lütfen Ciddi İş yapacaklarin Tamamen Okumalarini Önem Ve Ricayla Söylüyorum.
Sitemizin Günlük Faliyetlerini Devamli olan kullanicilarimiz bilmektedir. Ve Sitemiz Gun gectikce buyumeye son sürat devam etmektedir. Bizlerde Bu Son Surata bizlerle çalışabilecek çalışma arkadaşları aramaktayiz. Evet Yanlış Duymadiniz bizimle Çalışacak Arkadaşlar Aramaktayiz. Nasıl sizinle çalışacak derseniz söyle aciklayim. Sitemizdeki konularin Basina Moderetör atamalari yapacagiz ve Moderetör o konunun sorumlusu olacak ve o konu hakkinda bilgi paylaşacak yardim isteyenlere yardimci olacak tabiki dier arkadaslarimizda yardimci olacak sadece tek kisiye yüklenmicek konu siz olmazsiniz o anda dier yardim edecek arkadaşlar olur ve yardimci olur siz o sayfanin düzeninden görüntü kirliligini kormakla sorumlu ve ayni zamanda genel paylaşimcisi olacaksiniz.
Evet Asıl konumuz yukarida oldugu gibi ve devamida Deneme Moderetör Alimlari Olacak Paylasımlariniz yardimlariniz ve kullanicilarla olan dialoglariniz göz onune alinip Kidem Yukselmesi Olacak İlk olarak deneme Moderetör Olarak baslancak ve gun gectikce Adminlerin Bir birine Evet Bu Kişi Calisiyor Yukseltelim veya Hayır Bu Calismiyor Devamli gelior gunde bir konu eklior uc bes gun girmiyor derse Yetkisi Kendisine SoyLenir ve Yukseltir / Dusurtulur ve Kendisine Emeklerinden Dolayi Teşekkür Eder Ve Tum Yasal Haklari Djler.Net Yönetimi Olarak Eline Saklıdır. Ve Moderetör Olanlar Bir Sayfada Gösterilecek Tum DjLer.Net Kullanicilarina Duyurularda Bildirecek ve Yeni görevine O'andan İtibaren Bildirilecektir. Tabiki Moderetör Oldugunuz Vakit Size E-Mail Adresinize Gelecek Bilgilendirme ve degerlendirildek sonra Goreviniz verilecek.
En Önemli Husus :
Moderetör Alımlarımız Bu Konu Altindan Degil Yeni Sistem Olan Moderetör Basvuru Formundan Dolduracak Ve Tam Olarak doldurulmasi gerekmektedir Aksi taktirde Başvurulariniz gecersiz sayilacaktir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yukardaki Adresi Tıklayip Moderetör Başvuru Formunu Eksiksiz Bir Şekilde Doldurunuz.
DipNot: En Az. 50 Mesaji 20 Konu Açmışlıgı Olmasi Gerekmektedir. Aksi Taktirde Başvurusu Kabul Olmiyacaktir.
Djler.Net Yönetimi Tüm Yasal Haklara Sahiptir. Ve Konu Üzerinde Değişim Yapabilecek Kriterlere Sahiptir.
Yardım Ve Konu Hakkindaki Yorumlarinizi Bu Konu Altında Bildirebilirsiniz. Lütfen Gereksiz Yere Tesekkur Mesaji Yazmaniza Gerek Yoktur. Tesekkur Et Buttonuna Basarak Tesekkur Edebilirsiniz..
Saygilarimizla DjLer.Net Yönetimi.
Saygılarımla :
Gökhan Aksoy
Site Reklam ve Proje Sorumlusu..

вαηα gözуαşι вσяçℓυѕυη çüηкü gözуαşℓαяιм∂αη ѕєη ѕσяυмℓυѕυη...
Djler.Net
Bir Projesidir..
Konu bøCek tarafından (25.04.10 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.
|
|
bøCek Bu Mesajı İçin 6 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :
|
|
www.DJLER.net reklam alanlari
|
 04.05.10 |  |
Karizma Derecesi :
| |
Teşekkür Etti: 109
139 Adet Teşekkür Almış 78 Konusuna
| |
| |
Cevap: Moderetör Alimlari Bilgilendirmesi.. |
böcek ben mod baş vurusunda bulndum ama haber ne zaman gelir bu hafta kesinleşirmi ben sizden umut bekliyorum burda çalışmayı çok istiyorum benim bol bol vaktim var bütün görevleride yapa bilirim

|
 16.11.10 |  |
| |
~ 2010 Remix Yarışması Kasım Ayının 1'si ~ Üyelik tarihi: 24.June.2009
Teşekkür Etti: 243
7,739 Adet Teşekkür Almış 515 Konusuna
| |
| |
Herkes İçin HayırlıSI OLsun...

|
www.DJLER.net reklam alanlari
|
 20.12.10 |  |
| |
Teşekkür Etti: 92
212 Adet Teşekkür Almış 21 Konusuna
| |
| |
bende istiyorum abi

|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
Arama |
|
|
|
| Stil |
Normal
|