Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net > Forum Yönetimi > Tanışma Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.05.10
CenKissMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CenKissMe
Karizma Puani:15
Karizma Derecesi : CenKissMe is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri CenKissMe ait bütün Mesajları bul CenKissMe nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 5
5 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
CenKissMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Site Yöneticilerimizden boCek

DN Reklam ALanıdır..

Evet Site Yöneticilerimizi Kisa kisa taniyalim. Bu Haftaki Yöneticimiz Site Kurucusu boCek

Adı : Gökhan
Soyadi : Aksoy
Yaşadagi Yer : İstanbul / TÜRKİYE
Uğraştıgı Program : mIRC Programi ( Sohbet ) , Web Tasarım ( Kendi Capimda ) IRC Sunuculuk ( Kurucusu )
Forumdaki Durumu : Forum Kurucusu Konumunda. Yönetici Statüstünde
Forumdaki Görevi : Reklam ve Proje Sorumlusu Konumunda.
Forum Hakkındaki Yorumlari : Djler.Net'i Kurmadan Önce Forumask.com Sitemiz Vardi Orayla uğraşıyorduk. Sonra Radyo Siteleri
Çoğunluk olmya başladi arkadaşlarimiz tanidiginiz dj varmi yayın yapcak diye diye Sevgili Kurucularimizdan Neo ( Ali Bey ) tarafindan
Sitemizin İsim Hakkı alindı tarafinca. Sevgili Web Master Teknik Arkadaşim ( Giray ) tarafından sitemize forum eklentisi yapildi.
Sitemizin Asıl Acılma Amaci Radyolara Dj Arayan Arkadaşlarimiz Kolaylıkla dj bulabilmesi ıcın acıldı. daha sonra eklentiler farkli
yönlere cekilerek Pro. Amator. Kendi Alaninda uzman arkadaşlarimiz program ekleyerek bizler program ekleyerek farklı konuma getirdik.
ama özünde devam etti dj arayan arkadaslarimiz radyo arayan arkadaşlarimiz hala daha guzel yerleri bizim sitemiz araciliyle bulmaya devam ediyor.
Kisacasi Neo Aldi Giray Tasarladi Ben Lisansladim Sizlerde Bu Kucuk sitemizi Koskacaman bir Aile Ve Paylaşım yeri yaptiniz.
Hepinize teşekkür ediyorum.

Kısaca Kendi Tanitimi :1988 yılında istanbulda doğdum ve halen istanbulda ikamet etmekteyim.Real hayatımda matbaa işi ile uğraşıyorum. 1998 Yılında Ilk bilgisayarla tanişmam midtown madness oyunu oynayarak başladim. Daha sonra Masa uStunde mIRC ( İnternet Chat Relay )
programini gördüm merak sardım nedir bu diye. Merak İşte girdik baktik slm nbr nerden asl filan derken Selam Nasılsın iyimisin diyerek devam ettik.
daha sonrasinda kendi sunucumuzu kurduk guzel başarılar elde ettik. gun gectikce buyukduk kuculduk derken mIRC Icındeki kodlari gordum cozmeye calstim.
nelerdir diye sonra devam ettim araştirdim buldum ettim eyledim derken Pro. Olmadan Normal bir Sekilde ıLk mIRC'ımı Cıkarttım boCek Script diye.
Aşırı derece tutuldu ve bu tutulma bende bir onur ve gurur elde etti daha sonra version cıkartarak v2 olarak cikarttim. daha sonra devami geldi.
Atvtr v2 Atvtr v3 Atvtr Oper mIRC tI mIRC v1 Sonrasina Askerlik Girdi araya derken Geri geldim. Sonra Foruma Tekrardan donuş yapip guzel seyler yapmaya basladik.
ardina Millet yaptiqim isi sevdikce ben gurur duydum kendimden derken cok seyi bakarak ogrendim diyebilirim
Kisacasi Hayatım Bunlardan İbaret 12. Senemi Giriyorum Nette oLmam.

Pek yakında diğer yönetici arkadaşlarımızında biyografilerini sizlere ulaştırıcam.

Gökhanın kişisel bilgilerinin gizliligi esas olarak olarak alınmıştır.

Bu bilgileri bizimle paylaştıgı için Sayın Gökhan Aksoy'a teşekür ediyoruz.

İşte namı diyar Gökhan Aksoy (boCek)

Benzer Konular
    Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Bir Kızın En Değerli Varlıgı Öpülmemiş Dudaklarıdır.

Konu bøCek tarafından (04.10.10 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.
    CenKissMe Bu Mesajı İçin 3 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :

CenKissMe Tarafından Açılmış Son 5 Konu
    Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
    Demet Akalı-Çanta Mixed.(No Jingle) Tek Parçalar CenKissMe 0 152 01.06.10 11:41
    Site Yönetiminden Dj Ares C & D.A.C.... Tanışma Bölümü DJ ARES C 5 372 18.05.10 03:35
    Türkiye`nin en ateşli taraftar grubu? Anketler MuGee 8 332 17.05.10 21:59
    Sizce Bayanlar Araba Kullanmalı Mı? Anketler Dj`CiN 5 269 17.05.10 21:50
    Site Yöneticilerimizden boCek Tanışma Bölümü FeLaKeTcOCUq 9 444 17.05.10 18:12

Destek Verin
    www.DJLER.net reklam alanlari

Alt 17.05.10
    cartetceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cartetceza
    Karizma Puani:7872
    Karizma Derecesi : cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute
    Açık Profil bilgileri cartetceza ait bütün Mesajları bul cartetceza nickli üyeye özel mesaj gönderin

MÜZİKYOLU
    Teşekkür Etti: 391
    7,815 Adet Teşekkür Almış 832 Konusuna
    cartetceza - MSN üzeri Mesaj gönder
    cartetceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
    Cevap: Site Yöneticilerimizden boCek

eskıler geldı aklıma resmı goruncede dedımkı delı kadırmısın be

baylasımın ve anlatımın ıcın ayrıca tesekkur edrız
    sende tekrar aramıza hos geldın

Alt 17.05.10
    bøCek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bøCek
    Karizma Puani:11243
    Karizma Derecesi : bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute
    Açık Profil bilgileri bøCek ait bütün Mesajları bul bøCek nickli üyeye özel mesaj gönderin bøCek´nin Web Sitesini ziyaret edin

ѕιтє яєкℓαм ѕσяυмℓυѕυ..
    Teşekkür Etti: 35
    640 Adet Teşekkür Almış 64 Konusuna
    bøCek - MSN üzeri Mesaj gönder
    bøCek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Ben teşekkür ederim CenKissMe Boyle birşeyi Aktif ettigin icin ve ilk benimle yaptigin icin Umarim Merak edilen sorulari cevapladim varsa merak edilen daha baska söyleyebilirim

вαηα gözуαşι вσяçℓυѕυη çüηкü gözуαşℓαяιм∂αη ѕєη ѕσяυмℓυѕυη...

Djler.Net

Bir Projesidir..
    Destek Verin

Alt 17.05.10
    CenKissMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CenKissMe
    Karizma Puani:15
    Karizma Derecesi : CenKissMe is on a distinguished road
    Açık Profil bilgileri CenKissMe ait bütün Mesajları bul CenKissMe nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
    Teşekkür Etti: 5
    5 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
    CenKissMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Çok yakında DJDENİZ_STAND'ı da burada görecegiz

Bir Kızın En Değerli Varlıgı Öpülmemiş Dudaklarıdır.
    Alt 17.05.10
    cartetceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cartetceza
    Karizma Puani:7872
    Karizma Derecesi : cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute
    Açık Profil bilgileri cartetceza ait bütün Mesajları bul cartetceza nickli üyeye özel mesaj gönderin

MÜZİKYOLU
    Teşekkür Etti: 391
    7,815 Adet Teşekkür Almış 832 Konusuna
    cartetceza - MSN üzeri Mesaj gönder
    cartetceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

tabıkıde ben hemen hazırlıyorum

Destek Verin

Alt 17.05.10
    bøCek
    Karizma Derecesi : bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute bøCek has a reputation beyond repute
    Açık Profil bilgileri bøCek ait bütün Mesajları bul bøCek nickli üyeye özel mesaj gönderin bøCek´nin Web Sitesini ziyaret edin

ѕιтє яєкℓαм ѕσяυмℓυѕυ..

Aslında Yazardim daha cokda Bakma millet rahat okusun diye kestirmeden yaptim

Djler.Net

Bir Projesidir..
    Alt 17.05.10
    DJ ARES C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DJ ARES C
    Karizma Puani:5308
    Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
    Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN
    Teşekkür Etti: 91
    5,059 Adet Teşekkür Almış 1,299 Konusuna
    DJ ARES C - MSN üzeri Mesaj gönder
    DJ ARES C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
    Yeni

çok gzl omuş saol çok acıklayıcı

Konu DJ ARES C tarafından (18.05.10 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
    Destek Verin

Alt 09.10.10
    ((( DJ-GoLge ))) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ((( DJ-GoLge )))
    Karizma Puani:22
    Karizma Derecesi : ((( DJ-GoLge ))) is on a distinguished road
    Açık Profil bilgileri ((( DJ-GoLge ))) ait bütün Mesajları bul ((( DJ-GoLge ))) nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Bizden Biri ~
    Teşekkür Etti: 47
    12 Adet Teşekkür Almış 10 Konusuna
    ((( DJ-GoLge ))) isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

OoOoyyy OoOooy boCek'im nasiLda guzeL cikmis ole konuyu acan arkadasada t$K ederiz guzeL seyLere deginmis yuregine sagLik

Alt 11.10.10
    bøCek

ѕιтє яєкℓαм ѕσяυмℓυѕυ..

Tesekkur Ederim Canim benim =) daha bitmez bendeki hikayeler Hayatımı Roman Yapacam Az kaldı Azz ;DD

Djler.Net

Bir Projesidir..
    Destek Verin

Alt 13.02.11
    FeLaKeTcOCUq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FeLaKeTcOCUq
    Karizma Puani:24
    Karizma Derecesi : FeLaKeTcOCUq is on a distinguished road
    Açık Profil bilgileri FeLaKeTcOCUq ait bütün Mesajları bul FeLaKeTcOCUq nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Dj Adayı ~
    Teşekkür Etti: 37
    14 Adet Teşekkür Almış 9 Konusuna
    FeLaKeTcOCUq isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

bılgı ıcın sagoll

Yorum vee teşekkürLerinizi BeqLiyoM(: ♥ ~

Etiketler
    bocek , site , yoneticilerimizden

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
    Stil