Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net > Forum Yönetimi > Tanışma Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.05.10
CenKissMe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CenKissMe
Karizma Puani:15
Karizma Derecesi : CenKissMe is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri CenKissMe ait bütün Mesajları bul CenKissMe nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 5
5 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
CenKissMe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni
Site Yönetiminden Dj Ares C & D.A.C. PRODUCTİON

DN Reklam ALanıdır..

Adı : Bora

Soyadi : TOFAN

Yaşadagi Yer : Eskişehir / TÜRKİYE

Lakabı: Pro Gold Discjokey

Uğraştıgı Program : Ses Edit Programları ( DJ'lik ) , Web Tasarım ( Çok Yönlü Program Kullanıcı ) Oyun Sever ( Game Crazy )

Forumdaki Durumu : Forum Moderatör Konumunda.

Forumdaki Görevi : Forum Genel Müzik Koordinatörü Konumunda.

Forum Hakkındaki Yorumlari : Djler.Net'i Bulmadan Önce sanalevim.com ( Kapandı ) Sitemiz Vardi Orayla uğraşıyorduk. Sonra remixler.com ile kendime bişiler katmaya başladım ordaki forum yönetımının asabi tavrı yuzunden ayrıldım şimdi ise gayet yardımsever hoş ayrıyetten gerçekten bu işe alt yapı olarak saglam başlatan bir site buldum ( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) yani burası çok mutluyum ve hep burdayım...

Kısaca kendi Tanıtımı: 1987 yılında Eskişehirde dogdum ve Eskişehirde yaşıyorum 7 sene lisanlı Basketbol oynadım sonunda bırakmak zorunda kaldım Anadolu üniversitesi Makina bölümü 2 Yıllık okuordum 2. sınıftan terk ettım ve ondan sonra 2005 da yılında bir int. cafede dj onurun muziğini şans eseri dinledim çok hoşuma gitmişti, ondan sonra 1 yıl hep remıx dinledim araştırdım buldum ögrenmeye çalıştım sordum soruşturdum ama ögreten kimse çıkmadı, inat ettım bir çok program denedim 2006 yılının eylül ayında ilk remiximi yapmayı başardım ( justin Timberlake - My love ) şarkısına sonra yavaş yavaş pisaya girmeye başladım, Eskişehir'deki dj ler irtibat kurdum şehir dışındaki djler le irtibat kurdum video - sözlü anlatım ve öneri ile kendimi geliştirmeye başladım 2008 mayıs ayında askere gidip geldınten sonra buyuk bır hızla devam ettım, kendime göre yani ruh halime göre bir GENRE (tarz) seçtim ve bur tarzda ilerliyorum şu anda 22 yaşındayım ama turkiyede bir çok ilde şarkılarım dinleniyor, Profesyonel olmak içinde Adımları attım yakın zamanda da inş. daha ii yerlerde olucam. Saygılar [ DJ ARES C & D.A.C. PRODUCTİON ]

Bilgilerini bizimle paylaşmayı değer buldugu için Bora TUFAN (DJ ARES C & D.A.C. PRODUCTİON) arkadaşımıza Teşekürü bir borç biliriz.

Boranın kişisel bilgilerinin gizliligi esas olarak alınmıştır ve kendi istegi dışında özel bir bilgi paylaşılmamıştır.

Bu bilgileri bizimle paylaştıgı için Bora TUFAN'a teşekür ederiz.

Namı Diyar Bora TUFAN

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Bir Kızın En Değerli Varlıgı Öpülmemiş Dudaklarıdır.

Konu DJ ARES C tarafından (18.05.10 Saat 03:51 ) değiştirilmiştir.
CenKissMe Bu Mesajı İçin 2 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :

CenKissMe Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Demet Akalı-Çanta Mixed.(No Jingle) Tek Parçalar CenKissMe 0 152 01.06.10 11:41
Site Yönetiminden Dj Ares C & D.A.C.... Tanışma Bölümü DJ ARES C 5 372 18.05.10 03:35
Türkiye`nin en ateşli taraftar grubu? Anketler MuGee 8 332 17.05.10 21:59
Sizce Bayanlar Araba Kullanmalı Mı? Anketler Dj`CiN 5 270 17.05.10 21:50
Site Yöneticilerimizden boCek Tanışma Bölümü FeLaKeTcOCUq 9 445 17.05.10 18:12

Destek Verin
www.DJLER.net reklam alanlari

Alt 25.09.10
Isyankar365 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Isyankar365
Karizma Puani:707
Karizma Derecesi : Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri Isyankar365 ait bütün Mesajları bul Isyankar365 nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 1,236
691 Adet Teşekkür Almış 111 Konusuna
Isyankar365 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Site Yönetiminden Dj Ares C & D.A.C. PRODUCTİON

kim ne derse desin...
usta dj ares, mixlerin krali, heryerde 1 numara...

umit dunyasi...
Alt 10.10.10
DJ ARES C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ ARES C
Karizma Puani:5308
Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN
Teşekkür Etti: 91
5,059 Adet Teşekkür Almış 1,299 Konusuna
DJ ARES C - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ ARES C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

eyw krdşm saol dinlemek önemli ama iyiyi dınlemek daha gzl
ayrıca artıkın mod deilim

Destek Verin

Alt 13.02.11
DJ ARES C
Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN

tekrar mod oldum

Alt 13.02.11
Isyankar365 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Isyankar365
Karizma Puani:707
Karizma Derecesi : Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri Isyankar365 ait bütün Mesajları bul Isyankar365 nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 1,236
691 Adet Teşekkür Almış 111 Konusuna
Isyankar365 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

tekrar mod oldum
hayirli olsun ares.

umit dunyasi...
Destek Verin

Alt 14.02.11
DJ ARES C

Bora TOFAN

Eyw isyo thnx haji :d

Etiketler
ares , dac , productİon , site , yonetiminden

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil