Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Sohbet, Chat, Muhabbet, Dj, Dj Programlari, dj mix, dj remix, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, radyo, ücretli radyo, www.djler.net > Forum Yönetimi > Tanışma Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.09
TatL-I seRseRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
TatL-I seRseRy
Karizma Puani:742
Karizma Derecesi : TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri TatL-I seRseRy ait bütün Mesajları bul TatL-I seRseRy nickli üyeye özel mesaj gönderin TatL-I seRseRy´nin Web Sitesini ziyaret edin

~ Yetenekli Dj ~
Teşekkür Etti: 231
701 Adet Teşekkür Almış 63 Konusuna
TatL-I seRseRy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Slm... [ anam bu datlu çocukta kim ? ] E turandan başka kim olabilir :D

DN Reklam ALanıdır..

Adım turhan [turan desenizde olur veya tatlım

Soyadım Şahin

Yaşım 15

İstanbulldan katılıyorum

Kullanıdığım pro...

Virtual dj son sürüm 6.1.5 :d

Abode audition 3.0 Full

Başka pro güzel bilmiyorum [ tavsiye edenler varsa yazsın ]

Ve dj liğe aşırı derece merakım var gerçekten yani.ve orjinal müzikleri değil de remix müzikleri çok seviyorum ve yapmayıda tabi yapabilidğim kadar

dJ_tuRhAn şAhİn

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi

facebooktan uLaşmak isteyen

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ekLe yada abonem oL

Konu TatL-I seRseRy tarafından (12.06.09 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
TatL-I seRseRy Bu Mesajı İçin 2 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :

TatL-I seRseRy Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
ÖnceLikle seLam eder büyükLerin... Tanışma Bölümü TatL-I seRseRy 5 232 08.07.11 16:17
Uzun zamandır aranızda yoktum ayrıLmak zorunda... Setler ve Albümler TatL-I seRseRy 8 214 24.06.11 20:24
dJ_tuRhAn sAhİn Ft. The Maker Vs. Side Kick -... Tek Parçalar TatL-I seRseRy 3 317 26.05.10 18:49
Slayt İzlemek İsteyen Girsin.. Video ve Slaytlar TatL-I seRseRy 0 197 23.04.10 13:36
dJ_tuRhAn New ReSiMLeR ( TaTLı Tikky ) xD Üye Resimleri AydınÖzer 12 1677 17.03.10 19:39

Destek Verin
www.DJLER.net reklam alanlari

Alt 27.04.09
giray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
giray
Karizma Puani:5972
Karizma Derecesi : giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri giray ait bütün Mesajları bul giray nickli üyeye özel mesaj gönderin giray´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪Site Tasarım Sorumlusu₪
Teşekkür Etti: 659
5,790 Adet Teşekkür Almış 207 Konusuna
giray - MSN üzeri Mesaj gönder giray isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
giray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Hoşgeldin aramıza : okadar zaman gecmiş yeni tanışma konusu açmışsın nese ögrenirsin bu işi sen 15 yasındasın ben 26 yasındayım ben bile bilmiom

Alt 28.04.09
MineCikCik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MineCikCik
Karizma Puani:702
Karizma Derecesi : MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold MineCikCik is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri MineCikCik ait bütün Mesajları bul MineCikCik nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Yetenekli Dj ~
Teşekkür Etti: 97
522 Adet Teşekkür Almış 18 Konusuna
MineCikCik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Hoşgeldin aramıza iyi forumlar

Destek Verin

Alt 28.04.09
SeCiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeCiL
Karizma Puani:2969
Karizma Derecesi : SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri SeCiL ait bütün Mesajları bul SeCiL nickli üyeye özel mesaj gönderin SeCiL´nin Web Sitesini ziyaret edin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 246
2,553 Adet Teşekkür Almış 183 Konusuna
SeCiL - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCiL - AİM üzeri Mesaj gönder SeCiL - YAHOO üzeri Mesaj gönder
SeCiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

hoşgeLdin turan o kadarda küçük değiLsin senden daha küçükLerde var ablacım iyi forumlar..

...SaLLanırSa Da YıkıLmaz Tahtım....

Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

Alt 30.04.09
MuGee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MuGee
Karizma Puani:661
Karizma Derecesi : MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri MuGee ait bütün Mesajları bul MuGee nickli üyeye özel mesaj gönderin

Teşekkür Etti: 2
269 Adet Teşekkür Almış 222 Konusuna
MuGee isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

hosgeldin aramiza..

Destek Verin

Alt 30.04.09
TatL-I seRseRy
Karizma Derecesi : TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold TatL-I seRseRy is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri TatL-I seRseRy ait bütün Mesajları bul TatL-I seRseRy nickli üyeye özel mesaj gönderin TatL-I seRseRy´nin Web Sitesini ziyaret edin

~ Yetenekli Dj ~

Hoşbuldukta adım turan deil turhan dikkatinizi çekerim

ekLe yada abonem oL
Alt 12.06.09
TatL-I seRseRy

~ Yetenekli Dj ~

Çok mesaj çekmizsiniz saolun şaka yhaw şakha

ekLe yada abonem oL
Destek Verin

Alt 12.06.09
DisCoVeRs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DisCoVeRs
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : DisCoVeRs is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DisCoVeRs ait bütün Mesajları bul DisCoVeRs nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Bizden Biri ~
Teşekkür Etti: 10
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
DisCoVeRs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Gelecegin Forumcusu Turan : )) giray Senide GecerSe Şaşma : ) Bu Yaşda ForumLarda Ve BaşariLi 1 Kullanici Takip ediyorum 26 Yaşinda oLdugu zamani DuşunurSek ozamana Yaşar miyiz bilemem ama forumLarda güzeL 1 Yere GeLir Hoş GeLdin kardeşim Bende Yeni GeLDİM gerci : ))) Hadi sana koLa GeLsin : ))

Alt 12.06.09
giray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
giray
Karizma Puani:5972
Karizma Derecesi : giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute giray has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri giray ait bütün Mesajları bul giray nickli üyeye özel mesaj gönderin giray´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪Site Tasarım Sorumlusu₪
Teşekkür Etti: 659
5,790 Adet Teşekkür Almış 207 Konusuna
giray - MSN üzeri Mesaj gönder giray isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
giray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Ben Bişebilmiyorumki sadece tasarım ile ilgili %5 %10 bilgim var mix remix ws den anlamam bide verdiği Lopların şifrelerini verse ii olacakda .şifresiz versin en iisi

Destek Verin

Alt 12.06.09
TatL-I seRseRy

~ Yetenekli Dj ~

Gelecegin Forumcusu Turan : )) giray Senide GecerSe Şaşma : ) Bu Yaşda ForumLarda Ve BaşariLi 1 Kullanici Takip ediyorum 26 Yaşinda oLdugu zamani DuşunurSek ozamana Yaşar miyiz bilemem ama forumLarda güzeL 1 Yere GeLir Hoş GeLdin kardeşim Bende Yeni GeLDİM gerci : ))) Hadi sana koLa GeLsin : ))

Abicim şimdi senin bu dediklerin iltifatmı yoksa şakha mı ? anamadım Gerçeciğini söliyim Bana lütfen açıklarmısın

LüTFeN

ekLe yada abonem oL

Etiketler
abiler , forum , kucuk , slm , turhan , uyesi

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil